Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Pälkäneelle, Matkailukeskus Sappee

Kokki Pirkanmaa ← Takaisin


Sappee on ympäri vuoden toimiva matkailukeskus alle 50 kilometrin päässä Tampereelta. Sappee valittiin vuoden 2018 Hiihtokeskukseksi Suomessa. Kesällä keskuksen täyttävät mm kesäteatteriasiakkaat sekä alamäkiajajat ja lukuisat mökkiläiset.

Sappeen keittiössä valmistat monenlaisia tilaustarjottavia mm. kokoukset ja buffetit, unohtamatta perinteisiä hiihtokeskus eväitä. 

Edellytämme hakijoilta: 

-pätevyyttä toimia ravintolan keittiössä 

-vahvaa ja monipuolista keittiöosaamista 

-asennetta ja joustavuutta

-hurttia huumorintajua

Tarjoamme ammattilaiselle täydet työtunnit hyvässä porukassa. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden asumiseen työpaikan lähistöllä.

Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia niiden saapumisen mukaan jo hakuaikana. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

 

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top