Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Pyhälle, ravintola Huttuhippu

Kokki ← Takaisin

Ravintola Huttuhippu sijaitsee Pyhätunturin perherinteen vieressä, joten pääset ravintolaan vaikka laskemalla! Huttuhipun pihassa on myös tilava pysäköintialue autoileville asiakkaille.

Huikean hyvää, mutkatonta ruokaa koko perheelle. Mäkipäivän ohessa Hipun suositut pizzat ja burgerit unohtamatta välipalamunkkia, kahvia ja kaakaota. Iltaisin muunnumme À la carte ravintolaksi, jossa paikalliset raaka-aineet, kuten lähitiloilta tarkoin valittu poronliha, ovat annoksiemme päätähtiä. 

Työnkuvaan kuuluu kiireisessä keittiössä monipuoliset kokin työt. Mm. Annosten esivalmistelu,esillelaitto ja tiskaaminen. 

Edellytämme hakijalta vähintään alan koulutusta. Työkokemus katsotaan toki eduksi. Iloista ja oma aloitteista asennetta, ja sitä perinteistä keittiöhulluutta jotta pärjää sesonkityössä.

Tarjoamme työpaikan tunturissa jossa sijaitsee yhdet Suomen arvostetuimmista laskettelurinteistä. Aidon Lapin puhtaan luonnon, kera sen aktiviteettien. Mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan. Majoitus löytyy läheltä huokeaan hintaan.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Työt kestävät huhtikuun loppuun saakka ja saa tehdä vähintään täydet tunnit. 

Lähde sinäkin kokemaan se mahtava Lapin sesonkikohteiden sisältämä yhteenkuuluvuuden tunne ja sukella mukaan iloiseen Enjoy perheeseen.

 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top