Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki, Ravintola Weeruska

Kokki 11.4.2019 ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Weeruska. Tämä Alppilan sydämessä sijaitseva helmi tunnetaan kahdesta päätekijästä, jotka ovat reilu ruoka ja rento palvelu. Täällä yhdessä Helsingin perinteisimmissä kortteliravintoloissa nälkä sammuu niin kiireiseltä lounastajalta, kun suuremmalta illallisseurueelta. Tähän päälle herkulliset teemabrunssit niin monipuolinen kokonaisuus on valmis!

Weeruskan porukka kaipailee joukkoonsa kokkia kesäkaudelle -19.

Hommat on sitä itseään. Rehellistä veitsen heilutusta ja piisissä hääräämistä. Hommat tulevat olemaan monipuolisia ja viikot eivät todellakaan toista itseään. Tärkeintä on se, että pilke pysyy silmäkulmassasi kaikissa käänteissä.

Toivomme sinulta alan koulutusta. Kaikki aikaisempi kokemus on tietenkin plussaa. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja paineensietokyky. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa kokemustasi monipuolisesti hyvässä porukassa. Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuvat elokuun loppuun asti ja sinulla on mahdollisuus työllistyä konsernin muihin paikkoihin kesän jälkeen. Tunteja on luvassa täydet 112,5h/3vko. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja pyrähdä Weeruskaan.

Lisätietoja antaa Mika Hirvinen: Puh nro 0408467384/mika.hirvinen@enjoy.fi tai Juho Naumanen: Puh nro: 0447833508/juho.naumanen@enjoy.fi

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top