<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Rovaniemelle, Santa`s hotel Santa Claus

Kokki Lappi ← Takaisin

Tutustu Joulupukin ja Napapiirin eksotiikkaan modernissa lapin kaupunkiympäristössä. Santa’s Hotel Santa Clausin sijainti Rovaniemen kaupungin ihan sydämessä sopii täydellisesti sekä loma- että liikematkailijalle. Korkealuokkaiset ja monipuoliset hotellimajoitus-, ravintola ja kokouspalvelut kaupungin ytimessä, mutta kuitenkin lähellä luontoa, kutsuvat luokseen.

Lappiravintola Gaissa

Lappiravintola Gaissan keittiö keskittyy lappilaiseen ja Suomalaiseen ruokaan. Annoksissa hyödynnetään lähialueen raaka-aineita, ja ruoat valmistetaan perinteisiä reseptejä mukaillen. Ruoissa yhdistyvät sukupolvelta toiselle siirtyneet ruokakäytänteet ja nykyaika.

Ravintola Gaissalle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs eli ranskalaisen Paistinkääntäjien veljeskunnan kilpi. Kilpi on tunnustus ruoan korkeasta tasosta, sen hyvästä mausta, rakenteesta ja ulkonäöstä. Kilven säilyttäminen vaatii pitkäjänteistä sitoutumista, sillä tason edellytetään säilyvän sesongista toiseen.

 

Haemme kokkia tulevaan talvisesonkiin 2019-2020 Tehtäviin kuuluu monipuoliset työ keittiössä. Pääroolissa on à ala carte ruoan valmistus ja esivalmistelu.

Työssä pärjäämisen edellytyksenä on alan koulutus, ja jo muutaman vuoden kokemus kiireisistä keittiöistä. Oma aloitteinen asenne ja reipas ote työhön ovat tietysti ehdottomat vaatimukset. Hyvä paineensietokyky on myös edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Lapin pääkaupungin kansainvälisessä sykkeessä. Puhtaat raaka-aineet, sekä hienot puiteet antavat mahdollisuuden loihtia unohtumattomia makuelämyksiä. Palkkauksen sopimuksen mukaan. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät huhtikuulle 2020 saakka. Tarvittaessa avustetaan asunnon hankinnassa. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta.

Lähde sinäkin Joulupukin kaupunkiin nauttimaan vilkkaasta talvesta ja tule mukaan iloiseen Enjoy tiimiin. 

Hae paikkaa!

VMP vaihtaa nimekseen Eezy – tavoitteena olla henkilöstöpalvelualan markkinajohtaja vuoteen 2022 mennessä

Henkilöstöpalveluyritys VMP muuttaa nimekseen Eezy. Nimenvaihdon taustalla on heinäkuussa toteutettu yhdistyminen toisen alan suuryrityksen, Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n kanssa. Uudesta nimestä Eezy Oyj on tarkoitus päättää muodollisesti ylimääräisessä yhtiökokouksessa joulukuussa. VMP on toiminut tähän asti usealla eri brändillä. Nyt tehdyn nimimuutoksen tarkoituksena on vahvistaa integraatiota ja yhdistää kaikki palvelut yhden Eezy-brändin alle. Eezyn liiketoiminta-alueet ovat henkilöstöpalvelut, […]

Uutinen

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen
Eezy

VMP, Smile, Personnel, Extraajat, Enjoy, Voima, Corporate Spirit ja Eezy.

Tekevät unelmien työelämästä totta nyt yhtenä Eezynä.

Lisää Eezystä >
Palaa vanhalle sivulle >
Back to top