<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Rovaniemelle, Santa`s hotel Santa Claus

Kokki Lappi ← Takaisin

Tutustu Joulupukin ja Napapiirin eksotiikkaan modernissa lapin kaupunkiympäristössä. Santa’s Hotel Santa Clausin sijainti Rovaniemen kaupungin ihan sydämessä sopii täydellisesti sekä loma- että liikematkailijalle. Korkealuokkaiset ja monipuoliset hotellimajoitus-, ravintola ja kokouspalvelut kaupungin ytimessä, mutta kuitenkin lähellä luontoa, kutsuvat luokseen.

Lappiravintola Gaissa

Lappiravintola Gaissan keittiö keskittyy lappilaiseen ja Suomalaiseen ruokaan. Annoksissa hyödynnetään lähialueen raaka-aineita, ja ruoat valmistetaan perinteisiä reseptejä mukaillen. Ruoissa yhdistyvät sukupolvelta toiselle siirtyneet ruokakäytänteet ja nykyaika.

Ravintola Gaissalle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs eli ranskalaisen Paistinkääntäjien veljeskunnan kilpi. Kilpi on tunnustus ruoan korkeasta tasosta, sen hyvästä mausta, rakenteesta ja ulkonäöstä. Kilven säilyttäminen vaatii pitkäjänteistä sitoutumista, sillä tason edellytetään säilyvän sesongista toiseen.

 

Haemme kokkia tulevaan talvisesonkiin 2019-2020 Tehtäviin kuuluu monipuoliset työ keittiössä. Pääroolissa on à ala carte ruoan valmistus ja esivalmistelu.

Työssä pärjäämisen edellytyksenä on alan koulutus, ja jo muutaman vuoden kokemus kiireisistä keittiöistä. Oma aloitteinen asenne ja reipas ote työhön ovat tietysti ehdottomat vaatimukset. Hyvä paineensietokyky on myös edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Lapin pääkaupungin kansainvälisessä sykkeessä. Puhtaat raaka-aineet, sekä hienot puiteet antavat mahdollisuuden loihtia unohtumattomia makuelämyksiä. Palkkauksen sopimuksen mukaan. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät huhtikuulle 2020 saakka. Tarvittaessa avustetaan asunnon hankinnassa. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta.

Lähde sinäkin Joulupukin kaupunkiin nauttimaan vilkkaasta talvesta ja tule mukaan iloiseen Enjoy tiimiin. 

Hae paikkaa!

VMP ja Smile yhdistyvät henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjäksi

VMP- konserni, jonka osana myös Enjoy toimii, on yhdistymässä toisen henkilöstöpalvelualan yrityksen, Smilen kanssa. Järjestely tuo yhteen kaksi henkilöstöpalveluiden kärkiyritystä, joilla on yhdessä vahvempi markkina-asema ja entistä parempi kyky uudistaa työelämää. Yhdistyminen on strategisesti tärkeä askel molemmille yhtiöille, joka mahdollistaa panostukset digitalisaatioon ja uusien palveluiden kehittämiseen. Yhdistymisen odotetaan luovan lisäarvoa yhtiön asiakkaille, työntekijöille ja osakkeenomistajille. […]

Uutinen

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen
Back to top