Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Rukalle, Scandic Hotel Rukahovi

Kokki ← Takaisin

Scandic Rukahovi etsii joukkoonsa kokkia. Uudistunut Rukahovi tarjoaa monipuolista menoa niin asiakkaille kuin työntekijöillekkin. Luvassa on herkullisia makuja niin lounaalla kuin illallisella, raikkaita juomia ja hauskaa menoa afterski-terassilla, karaoke-baarissa ja yökerhossa. Lisäksi voit nauttia tasokkaista live-esiintyjistä. 

Hakemamme keittiöammatilaisen tulisi hallita kalma sekä ac tai ainakin toinen erittäin vahvasti. Vuorot ovat monipuolisia (Breku, lounas, carte ja tilaustapahtumat), joten sinulla tulisi olla hajua useammasta osa-alueesta. 

Mitä edellytämme hakijalta? Etsimme tekijöitä ikään ja sukupuoleen katsomatta, mutta kaikki aiempi työkokemus katsotaan eduksi ja vähintään 2 vuotta keittiössä työskentelyä tulisi olla takana.

Mitä tarjoamme hakijalle? Paikka olisi auki vaikka heti ja töitä olisi ruskan loppuun saakka. Mikäli suoriudut ruskasta hienosti sinulle voi olla ovi auki myös koko tulevaksi talveksi. 

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top