Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Tampereelle, Tampereen Työväenteatteri Katiska

Kokki Pirkanmaa 15.9.2018 ← Takaisin

Lounasravintola Katiska sijatsee Tampereen keskustassa, Tampereen Työväenteatterin yhteydessä. Teatteri on toiminut jo vuodesta 1901 ja siellä vierailee vuosittain noin 150 000 katsojaa.

Työnkuvaan kuuluu lounasruoan valmistuksen lisäksi keittiön siisteydestä huolehtiminen sekä asiakaspalvelu. Työtä on tarjolla kahtena päivänä viikossa, lisätyötä mahdollisuus tehdä iltatilaisuuksissa. 

Työ edellyttää alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta keittiötyöstä ja lounaan valmistuksesta. Eduksi katsotaan myös oma-aloitteisuus sekä sosiaalisuus eikä kassallatyöskentely pelota sinua. 

Tarjoamme sinulle erilaisen- ja mielenkiintoisen työympäristön maustettuna mukavilla työkavereilla. Työt alkavat elo-syyskuun aikana ja kestää ainakin teatterin syys ja  kevätkauden. 

 

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top