Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Uuteenkaupunkiin, ravintola Gasthaus Pooki

Kokki Varsinais-Suomi 30.12.2018 ← Takaisin

Gasthaus Pooki on monipuolisen palvelun kokonaisuus Uudessakaupungissa. Gasthaus Pookista asiakkaat löytävät à la carte ravintolan, täyttävän buffetlounaan, viikonlopun pitopöydän, perinteikkään saaristolaispöydän, majoittujille hotellipalvelut, juhlatilat ja kokoustilat pitopalveluineen, upean kesäterassin sekä kesäkievarin.

Gasthaus Pooki muodostuu kolmesta ravintolasta; Kiviravintola Gasthaus Pooki (à la carte ja tilausravintola), JuhlaPooki (lounas, pitopöytä ja tilauravintola), Niilonpojan kievari (baari ja tilausravintola). Lisäksi kesän ajaksi isolle pihamaalle avautuu puistomainen kesäterassi. 

Kokit Pookissa työskentelevät lounasbuffetin, à la carten ja pizzojen parissa kaikissa kolmessa ravintolassa. Keittiötyöskentelyyn kuuluu luonnollisesti myös misaus- ja siivoustyöt. Ravintolat ovat auki viikon jokaisena päivänä lounaasta illan carteen ja tilaisuuksien mukaan. 

Kokilta edellytämme alan koulutusta ja työkokemusta piisin ääreltä muutaman vuoden verran. Olet kylmähermoinen mutta lämminhenkinen tekijä, joka tulee hyvin juttuun muiden kanssa. Joustat tarvittaessa työvuorojen suhteen etkä jätä työkavereita pulaan. 

Töitä on tarjolla heti osa-aikaisesti ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top