<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokoustarjoilija Helsinkiin, Ostrobotnian Juhlakerros

Tarjoilija Uusimaa 30.8.2019 ← Takaisin

Ostrobotnian-talo on valmistunut 1912, tuttavallisemmin kaupungissa sen tiedämme Bottana. Suomen historian vaiheet ovat kulkeneet ja näkyneet talon ravintolatoiminnassa kautta aikojen. Ostrobotnian Juhlakerroksen tiloina toimivat: Juhlasali, Manalan Kellari, Tina-Klubi ja Jääkärihuone sekä vaikuttavien pohjalaisten merkkihenkilöiden mukaan nimetyt kabinetit: Chydenius, Snellman ja Runeberg.

Tiloissamme on mahdollisuus järjestää monipuolisesti asiakkaiden toiveiden mukaisia kokoustilaisuuksia, lähtien aamiaisista aina illalliskutsuihin. Haemme tiimiimme tarjoilijaa vastaamaan tilaus- ja kokousravintolatoiminnastamme. Työnkuvasi on olla tiiviissä kontaktipisteessä kokousvieraiden kanssa, auttaen heitä toteuttamaan onnistunut päivä. Työ sisältää kokoustilojen järjestelyä, tarjoilua ja reagointia asiakkaiden tarpeisiin.

Kokoustarjoilijana sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, tilaustarjoilusta sekä omaat tarmokkaan työotteen. Olet parhaimmillasi kun saat pitää lankoja käsissäsi, sinusta löytyy oma-aloitteista palveluasennetta ja tietenkin hymysi valloittaa kiireenkin keskellä. Tässä tehtävässä opit toimimaan ”tekniikan datatykkinä” joka puhuu kokoustilojen AV-laitteiden kanssa samaa kieltä.

Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, pääasiassa kokoukset ovat aamu- ja päivävuoroissa mutta myös iltatilaisuudet kuuluvat työnkuvaan. Työtunteja on tarjolla vähintään 90 h/ 3 vko ja voit laajentaa osaamistasi myös ravintola Manalan á la carte -ravintolan puolelle, jolloin saat työsuhteesta kokoaikaisen. 

Tarjoamme jatkuvan työsuhteen Enjoyn kirjoilla jolloin saat kaiken tarvitsemasi tuen ja autamme kehittymään urallasi, myöhemmässä vaiheessa on mahdollista siirtyä talon kirjoille.

 

Hae paikkaa!

VMP ja Smile yhdistyvät henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjäksi

VMP- konserni, jonka osana myös Enjoy toimii, on yhdistymässä toisen henkilöstöpalvelualan yrityksen, Smilen kanssa. Järjestely tuo yhteen kaksi henkilöstöpalveluiden kärkiyritystä, joilla on yhdessä vahvempi markkina-asema ja entistä parempi kyky uudistaa työelämää. Yhdistyminen on strategisesti tärkeä askel molemmille yhtiöille, joka mahdollistaa panostukset digitalisaatioon ja uusien palveluiden kehittämiseen. Yhdistymisen odotetaan luovan lisäarvoa yhtiön asiakkaille, työntekijöille ja osakkeenomistajille. […]

Uutinen

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen
Back to top