Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokoustarjoilija Helsinkiin, Scandic Hotel Park

Tarjoilija Uusimaa ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia 6 eri maassa. Suomessa Scandicilla on 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla ja valikoimiin kuuluvat myös Scandic hotellien lisäksi Cumulus City & Resort -hotellit, kansainväliset Hilton hotellit ja Holiday Inn hotellit, Crowne Plaza, Indigo Helsinki Boulevard sekä Seurahuone Helsinki. Päivittäin 16 000 työntekijää pyrkii yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandic Hotels on valittu vuoden 2017 sekä 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa.

Haluatko olla osana Scandic hotellien menestystarinaa? Scandic Park Helsinki hakee kahta ammattitaitoista kokous- ja tilaustarjoilijaa vahvistamaan heidän tiimiään kokous osastolla. Hotellissa on 16 joustavaa ja inspiroivaa kokous- ja juhlatilaa, joten työtehtävät voivat olla kokouskahvituksista vaativiin istuviin illallisiin. Työtehtävät painottuvat pääsääntöisesti välivuoroihin tai iltavuoroihin, riippuen halukkuudestasi toimia päivisin tai iltaisin. Päivisin työajat kohdistuvat enimmäkseen klo 13:00-21:00 välille, joskus myöhempäänkin. Työtehtävät ovat enemmän kokoustilojen siistimistä ja järjestelyä sekä kahvituksissa auttamista. Iltavuorot ovat enemmän kokousillallisten sekä vaativien bankettien tarjoilua.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta ja koet että onnistunut asiakaspalvelu on tärkeää työssäsi. Nautit myös toimia kiireessä ja viihdyt työssäsi isojen tilaisuuksien keskellä. Työtehtävät voivat sisältää itsenäisiä työtehtäviä, mutta myös olla osana isojakin tiimejä riippuen tilaisuuksien luonteista. Oma-aloitteisuus ja toimiminen tiimissä onkin tärkeä osa persoonaasi. 

Tarjoamme sinulle mahtavan näköalapaikan ja puitteet työssä viihtymiseen. Tuntimäärä tulee olemaan 90 h/3vko ja työt alkaisivat 1.9.2018. Työt kestävät ainakin vuoden 2018 loppuun ja mahdollisesti siitäkin eteenpäin. 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top