Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Lounaskokki Rukalle talveksi 2018-2019, Ravintola Kuksa

Kokki Lappi ← Takaisin

Rukan keskuksessa sijaitseva Rukan Kuksa on paikallisesti tuotettua villiruokaa tarjoava korkeatasoinen ravintola. Lappilainen miljöö jossa on käytetty puuta ja kiveä takaavat viihtyvyyden istua vaikka pidempäänkin. Puhtaat selkeät maut ja tyylitelty esillelaitto reilun kokoisissa annoksissa saavat vaativankin asiakkaan hyräilemään ilosta.

Kokin tehtäviin kuuluu monipuolinen lounasruoan valmistus. Lisäksi kaikki normaalit keittiön työt.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Iloinen ja oma aloitteinen asenne ovat ratkaisevassa roolissa kun työskennellään sesonkikohteessa.

Tarjoamme työpaikan korkeatasoisessa ravintolassa. Mukavat työkaverit. Majoituksen huokeaan hintaan. Palkkaus sopimuksen mukaan ja aloitus marraskuussa 2018. Työt kestävät huhtikuulle 2019 saakka. 

Lähde sinäkin nauttimaan Rukan talvesta ja työskentelemään iloisessa Enjoy tiimissä. 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top