Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Pikaruokatyöntekijöitä Turun alueelle

Pikaruokatyöntekijä 30.3.2019 ← Takaisin

Etsimme Turun alueelle osa-aikaisia Hesburger osaajia.

Töitä on Turun Osuuskaupan Hesburgereilla ja ABC-asemilla. Työvuoroja voi tulla seuraavista paikoista; ABC Koulukatu, ABC Raisio, ABC Tammisilta, ABC Aura, Hesburger Mylly ja Itäharjun Hesburger.

Edellytämme hakijoilta aiempaa työkokemusta Hesburgerin puolelta, olet joko kokenut paistaja tai näppärä kassankäyttäjä. Olet käynyt läpi perusperehdytyksen ja pystyt hyppäämään työvuoroon nopeasti toimipaikkakohtaisella perehdytyksellä.

Työt alkavat heti osa-aikaisena keikkailuna, mutta kesää kohti on tiedossa vuoroja enemmänkin. Työ sopii toki opiskelijoille, mutta ehdotonta plussaa on, että vuoroja voi ottaa vastaan myös arkisin ja työntekijällä on auto käytössä.

 

Mikäli olet hakemamme tekijä laita hakemusta tulemaan tai kysy työstä lisää!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top