Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Ravintolapäällikkö, Konttiravintola Mortoniin, Varkaus

Ravintolapäällikkö ← Takaisin

Morton.png

 

 

Legendaarisia burgereita ja salaatteja, asiaan kuuluvilla palan painikkeilla upealla rantaterassilla, Hertunrannassa. Konttiravintola Mortonissa yhdistyy rakkaudella ja laadukkaista raaka-aineista tehdyt burgerit, viihtyisä ja persoonallinen merikontti sekä John Mortonin uskomaton tositarina. Tiesitkö, että ravintolat on ihan oikeasti tehty merikontteihin?

 

Ravintolapäällikön työssä tarvitaan organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ravintolatyön monipuolista tuntemusta. Ravintolapäällikkö vastaa konttiravintolan toiminnasta ja ravintolan henkilökunnan työnjohdosta, hän laatii myös ravintolahenkilökunnan työvuorolistat. Vastuualueeseen kuuluvat myös ravintolan tekemät hankinnat ja varastointi sekä niihin liittyvät varastokierto, inventaariot ja tilausten tekemiset, kunnossapidon järjestäminen sekä monenlaisten juoksevien asioiden hoitaminen.

Esimiestehtävissä toimivan on kehitettävä uusia ideoita ja toteutettava niitä yhdessä muun henkilökunnan kanssa, joten työssä tarvitaan myös luovuutta ja uskallusta sekä halua kantaa vastuu tekemistään ratkaisuista.

Ravintolapäällikkö osallistuu itsekin suorittaviin asiakaspalvelutehtäviin sekä keittiön työhön. Tärkeintä kaikessa on hyvällä fiiliksellä tekeminen. Teet aina parhaasi ja haluat asiakkaiden rakastuvan Mortoniin.

Työt alkavat heti kesäkautemme alkaessa, huhtikuussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Mikäli olet kotoisin kauempaa, voimme auttaa sopivan majoituksen löytämisessä.

Yrityksenä Konttiravintola Morton on yrittäjävetoinen ja yksityisomisteinen. Kehittäminen ja kehittyminen on heille ensiarvoisen tärkeää.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top