Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, ravintola Blue Peter

Tarjoilija 30.3.2019 ← Takaisin

Blue Peter, Lauttasaaren merellinen olohuone.

Perinteikäs pursiseura- ja merenrantaravintola Blue Peter on toiminut
HSK:n pursiseuralla vuodesta 1976 asti.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri vuoden lounaan, bistron sekä erilaisten tilaisuuksien muodossa. Kesä on sesongin aikaa ja silloin meillä nautitaan raikkaita juomia ja hyvää ruokaa iloisen vilinän keskellä.

Talvisin Blue Peteristä avautuva merimaisema tarjoaa puitteet järjestää juhlatilaisuuksia ja kokouksia isommillekin ryhmille. Varauksista huolimatta ravintolamme ovi on aina auki kaikille vieraillemme.

Etsimme nyt joukkoomme vahvan kokemuksen omaavaa suomenkielistä tarjoilijaa. Olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut, oma-alotteinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Tunnet ravintola-alan kuin omat taskusi etkä hätkähdä kiireenkään keskellä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja ihmisten parissa työskentely on sinulle tärkeää.

Työ on vuorotyötä ja alkaa huhti-/toukokuun vaihteessa jatkuen täysillä tunneilla aina joulukuun loppuun asti. Palkka on neuvoteltavissa. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme. Tarjoamme sinulle täyden tuen urasi kehittämisessä ja mahdollisuuden työllistyä myöskin tulevaisuudessa.

Mikäli koet olevasi etsimämme rempseä, iloinen ravintola-alan ammattilainen niin ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top