Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, ravintola Carelia

Tarjoilija 30.3.2019 ← Takaisin

Ravintola Carelia – Uniikki brasserie vanhassa apteekkimiljöössä!

Ravintola Careliassa parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Ravintolassa on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa ja ruoka on käsityötä ranskalaisen keittiön henkeen, paikallisista raaka-aineista. Noin 150 viinin laajuiselta viinilistalta löytyy viinejä vaativampaankin makuun. Carelia on osa perheyhtiötä, johon kuuluu myös mm. Ravintola KuuKuu, Ravintola Kuu ja Cafe TinTin Tango.

Enjoy etsii Careliaan tarjoilijaa täydentämään heidän salitiimiä. Työsuhteen muoto on vakituinen, kokoaikainen.

Mikäli tunnistat seuraavat ominaisuudet itsessäsi, saatat olla etsimämme henkilö:

  • Olet kiinnostunut hyvästä ruoasta ja ennen kaikkea viineistä
  • Hallitset tarjoilun perusteet ja haluat edelleen kehittyä
  • Hymy on perusilmeesi
  • Kiire ei ahdista
  • Vuorotyö sopii elämääsi

Tunnistitko itsesi? Jos kyllä, niin haluamme sinut osaksi Carelian tiimiä! Ravintola tarjoaa tueksesi vakaan perheyhtiön taustan, huonolla huumorilla varustetut työtoverit, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Työsopimus kirjoitetaan Enjoyn kanssa ja sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille myöhemmässä vaiheessa. 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top