Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, ravintola Kulma – Keittiö&Baari

Tarjoilija Uusimaa 18.8.2018 ← Takaisin

Helsingin Torpparinmäkeen aukesi keväällä 2018 rento koko perheen kortteliravintola Kulma. Kulman Keittiö käyttää mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita ja lähituottajia. Kulman Baari tarjoaa paljon kotimaisia panimotuotteita ja raikkaita viinejä. 

Kulman jengiin etsitään nyt tarjoilijaa jolla on hyvä kokemus a la carte-tarjoilusta. Olet rauhallinen ja varma ammattilainen, osaat rennon asiakaspalvelun ja osaat asettua asiakkaan asemaan. Kulmassa ei tarvitse jäykistellä mutta perusteet pitää olla kunnossa. Varavastaavan pätevyys ja kokemus on plussaa. Sujuva suomenkielentaito on myös oltava. 

Tarjoamme sinulle täydet tunnit Kulmassa ja hyvän työporukan. Työsopimus tehdään Enjoyn kautta ja saat myös työnantajan tuen työllesi sekä urakehitykseen.  Työt alkavat joustavasti elokuun aikana. 

Tsekkaa myös NYT -liitteen arvostelu niin näet mitä Kulma on! https://www.hs.fi/nyt/art-2000… 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top