Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Iso-Syötteelle, hotelli Iso-Syöte

Tarjoilija ← Takaisin

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa asiakkailleen viiden tähden elämyksiä ympäri vuoden. Iso-Syötteen lumo ei ylety ainoastaan suomalaisiin matkailijoihin vaan koko Eurooppa on lumoutunut Iso-Syötteen puhtaasta luonnosta ja maisemista.

Etsimme Iso-Syötteelle a´la carte osaajaa joulu- sekä kevätsesonkiin. Jos olet aina haaveillut työnteosta hiihtokeskuksessa, mutta et ole vielä saanut aikaiseksi lähteä, niin nyt on oiva tilaisuus käydä tutustumassa hieman lyhyemmässä pätkässä hiihtokeskuksen talveen.

Mitä edellytämme hakijalta? Kokemusta cartetarjoilusta tulee olla mielellään ainakin vuosi ja luonnollisesti joustavaa ja tinkimätöntä asennetta, jolla on mahdollisuus päästä pitkälle tällä alalla.

Mitä tarjoamme hakijalle? Keikat sijoittuvat n. viikoille 50-1 sekä 7-10. Aloitus ja lopetus ajankohta on jossain määrin joustava. Tunteja noihin jaksoihin tulee riittävästi. Majoitus löytyy.

 

 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top