Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija joulukaudelle 2018 Helsinkiin, ravintola Meripaviljonki

Tarjoilija Uusimaa ← Takaisin

Ravintola Meripaviljonki on ainutlaatuinen ja ympärivuotinen, meressä kelluva panoraamaravintola keskellä Helsinkiä. Ravintolan ruokatarjonta painottuu kala- ja äyriäisherkkuihin sekä sesonkien tarjontaan. 

Tarjoilijana Meripaviljongissa huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä ja illan sujuvuudesta omalta osaltasi. Sinulla on vahvaa kokemusta a la carte – tarjoilusta sekä asiakaspalvelusta ja koet nämä molemmat vahvasti sinun jutuksesi. Pyrit aina tekemään työsi vielä vähän paremmin etkä rappaa. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen ammattilainen jolta sujuu yhtälailla 2 hengen kuin 40 hengen dinnerin hoito. 

Töitä on Meripaviljongissa tarjolla marraskuun puolivälistä joulukuun loppuun. Pääosin viikonloppupainoitteisesti mutta varaustilanteen mukaan toki voi tulla myös arkivuoroja. Työ on vuorotyötä, iltapainoituksella. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa ja se mahdollistaa keikkailun laajemminkin oman halun ja jaksamisen mukaaan. Tule mukaan Enjoy-perheeseen ja varmista syksyn työt itsellesi! 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top