Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija joulukaudelle 2018 Helsinkiin, ravintola Tony´s deli

Tarjoilija Uusimaa ← Takaisin

Tunnelmallinen Tony’s deli tarjoaa italialaisia herkkuja Helsingin Bulevardilla. Maakuntakohtaiset teemaviikot, herkullinen antipastopöytä, katutason baari.. kaikki nämä luovat unohtumattoman italialaisen elämyksen. 

Etsimme Tonyn tiimiin lisävahvistusta loppuvuoden kovimpaan sesonkiin. Tarjoilijana olet vastuussa asiakkaiden viihtymisestä ja asiakaspalvelusta. Sinulla on perusgastronomia hallussa ja tunnet jonkin verran viinejä. Et menetä hermojasi kiireessä ja joka päivä pyrit tekemään jotain paremmin kuin eilen. Osaat suositella ja tehdä lisämyyntiä. 

Sinulla on jo kokemusta a la carte-ravintolassa tarjoilusta ja sinulla on tarjoilutekniikat ja etiketti hallussa. Tonyn tiimissä asiakasta palvellaan ammattimaisella mutta rennolla otteella. Olet oma-aloitteinen  ja ennenkaikkea uskallat kysyä jos jotain et osaa. Plussaa on jos tunnet italialaista ruoka- ja viinikulttuuria ennestään. Työssä tulee pärjätä suomen kielellä. 

Työt alkavat lokakuun alussa kestäen aina joulukuun puoliväliin. Tarvetta on sekä viikonlopputarjoilijalle (pe-la illat) sekä noin 3-4 vuoroa viikossa tekevälle tarjoilijalle iltapainoituksella. Halutessasi voit aloittaa keikkailun jo ennen lokakuuta kauttamme. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top