Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija joulukaudelle 2018 Helsinkiin, ravintolat Juttutupa ja Paasiravintola

Tarjoilija Uusimaa ← Takaisin

Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita. Sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1884 asti. Juttutupa, eli Juttis on auki joka päivä ja kaikki ovat tervetulleita. Juttiksen oluttupamaisen lämmin tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen sekä henkii rentoa ja kiireetöntä menoa. 

Saman talon toisella laidalla sijaitseva Paasiravintola on historiallisen Paasitornin sydämessä sijaitseva korkeatasoinen ja arvostettu tilausravintola ja juhlatila. Paasiravintola tarjoaa rajattomat mahdollisuudet maistuvien, menestyksekkäiden kokousten ja ikimuistoisten juhlien järjestämiseen. 

Etsimme nyt osaavaa tarjoilijaa toimimaan sekä Juttutuvassa että Paasiravintolassa loka-joulukuussa. Juttutuvassa olet enemmän a la carte-tarjoilija, Paasin puolella pääset hoitamaan buffalounaita ja kokouskahvituksia. Juttutuvassa saatat löytää itsesi myös baaritiskin takaa. 

Edellytämme sinulta vahvaa kokemusta tarjoilusta erilaisissa ravintoloissa, perusosaamista baarityöstä, itsenäistä otetta työhön sekä joustavuutta. Sinun tulee pärjätä suomen kielellä työssäsi. 

Tarjoamme sinulle täydet tunnit ajalle 1.10-31.12.2018. Voit aloittaa joustavasti keikkaillen myös jo aikaisemmin – työsopimus tehdään Enjoyn kanssa. 

Tule osaksi Enjoy-perhettä! 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top