Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Laukaaseen, Kylpylähotelli Peurunka

Tarjoilija Keski-Suomi ← Takaisin

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla 30 km päässä Jyväskylästä Peurunka-järven rannalla. Hotellissa on tarjolla monipuolinen valikoima liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä kattavat ravintolapalvelut.

Hotellissa on a’la carte- ravintola Peurankello, viihderavintola Villipeura, kotiruoka- ja aamiaisravintola Pata & Pannu, baari Apollo, Bistro Nemo sekä tapahtumakeskus Areena.

Nyt haemme Peurunkaan tarjoilijoita. Osaat toimia sekä buffatarjoilussa että a’la cartessa, lisäksi perusjuomakauppa tulisi olla hallussa. 

Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen moniosaaja ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. 

Töitä on n. 3-5 päivänä viikossa, aamu- sekä iltavuoroissa.

Jos kolahti, laita välittömästi hakemus tulemaan.

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top