Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Pyhätunturiin, Ravintola Tsokka

Tarjoilija ← Takaisin

Ravintola Tsokka on Pyhätunturin huipulla sijaitseva näköalaravintola, josta on hulppeat maisemat koko seudun ylle. Tsokka on myös mukana energiantalkoissa jossa pyritään tekemään ekologisia ratkaisuja energiataloudessa. He käyttävät mm. maalämpöä ja aurinkoenergiaa.

Työnkuva pureksittuna: He hakevat tiimiinsä monipuolisia ja aurinkoisia ravintola-alan tekijöitä. Mikäli pystyt lautasten kantoon, tarjoiluun, vohvelinpaistoon ja kassatyöskentelyyn, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Mitä edellytämme hakijalta? Monipuolinen kokemus ravintola-alalta antaa hyvät eväät tähän työhön. 

Mitä tarjoamme hakijalle? Töitä on joulukuulta aina pitkälle huhtikuuhun saakka. Tarjolla siis ainutlaatuinen ravintola ainutlaatuisella sijainnilla. Asunto löytyy myös järkihintaan.

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top