Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Tampereelle , Original Sokos Hotel Ilves, Pub Ukko Nooa & Ravintola Amarillo

Tarjoilija Pirkanmaa 30.1.2019 ← Takaisin

Original Sokos Hotel Ilves sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa. Hotellissa on 336 tilavaa ja tasokasta huonetta sekä useita ravintoloita:

Haemme  nyt  baaritaidot omaavaa tarjoilijaa Pub Ukko Nooaan sekä ravintola Amarilloon 

Odotamme hakijalta kokemusta sekä baaritarjoilusta että a la carte tarjoilusta, paineensietokykyä, joustavuutta sekä hyviä työkaveritaitoja.  Odotamme että koet asiakaspalvelutyön omaksesi.

Omaathan myös hygieniapassin.Anniskelupätevyys lasketaan  myös eduksi.

Töitä riittää niin Amarillon, kuin Ukko Nooankin puolella. Työvuorot painottuvat iltoihin sekä viikonloppuihin,mutta mahdollisuus myös päivävuoroihin. Työtä tarjolla keskimäärin 70-90 h/3 vkoa. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa.

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top