Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Turkuun, ravintola Tårget

Tarjoilija Varsinais-Suomi 13.9.2018 ← Takaisin

 

Loistavalla paikalla Turun Vähätorilla sijaitseva, upean terassin omaava Tårget hakee ammattitaitoista tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tårgetissa yhdistyy mukavalla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jossa kenties vahvimmin näkyvät pohjoismaiset vaikutteet. Muut vaikutteet tulevat niin Italiasta, klassisesta ranskalaisesta keittiöstä, kuin moderneista kansainvälisistä ruokatrendeistä. Viinit ovat tärkeä osa Tårgetin toimintaa ja ravintolalla on erinomaisen kattava ja monipuolinen viinilista, josta erilaisille mauille ja annoksille löytyy aina sopivat parit.

Tårget hakee riveihinsä ammattitaitoista tarjoilijaa, jonka hymy ei hyydy kiireen keskelläkään. Vastaat omalta osaltasi asiakaspalvelun ja tarjoilun sujuvuudesta. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja olet luonteva asiakaspalvelija. Sinulla on sekä hygienia- että anniskelupassi. Viini- sekä baarituntemus on plussaa.

Haussa on ekstratyöntekijä, mahdollisesti kokoaikainenkin. Mahdollisuus myös siirtyä Tårgetin omille kirjoille. Työt alkavat syksyllä tai pikkujoulukaudella.


 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top