Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Kuopioon

Tarjoilija Pohjois-Savo ← Takaisin

Kuopio on Suomen 9. suurin kunta ja Pohjois-Savon maakuntakeskus, joka sijaitsee Kallaveden rannalla Pohjois-Savon maakunnassa. Kaupungin väkiluku on noin 118 000. Pinta-alasta metsää on puolet, ja suurin osa vesialueesta on Kallavettä. 

Vuoden 2017 Kuntaratingin mukaan 20 suurimman kaupungin joukosta, Kuopiossa on tyytyväisimmät asukkaat.

Etsimme Kuopion keskustan alueen asiakkaillemme A lá Carte – sekä bankettitarjoilijoita pääsääntöisesti viikonloppuihin. Työtehtävät ovat hyvin erilaisia riippuen tilaisuuksista, Kokouslounaista vaativiin istuviin illallisiin. 

Etsimämme tekijät ovat jo kartuttaneet työkokemusta sekä hankkineet hygienia- ja anniskelupassin. He ovat myös varustettuja hymyllä ja positiivisella asenteella. 

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan samantien. Nämä työt sopivat hyvin myös opiskelijalle sekä lisä-ansioita haluaville.

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top