Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Saariselälle, ravintola Anne`s Garden

Tarjoilija Lappi ← Takaisin

Anne`s Garden on Saariselällä sijaitseva pikaruoka ravintola.  Ravintola on avattu marraskuussa 2018. Toiminta tapahtuu puutarhamaisessa miljöössä, jossa myös tavallinen grilliruoka saa uuden kosketuksen. Eli ns. Fine dining grilli idealla mennään. Saariselkä sijaitsee Ivalosta 30km alaspäin ja on yksi Lapin suosituimmista tunturikeskuksista. Joulu-tammikuussa Aasialaiset sekä brittituristit ovat merkittävässä roolissa alueen matkailun kannalta.

Etsimme ravintolaan tarjoilijoita, joilla on jo hieman kokemusta plakkarissa ja ennen kaikkea asenne kohdillaan. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät huhtikuulle saakka.

Tarjoamme työpaikan yhdessä Suomen suosituimmasta tunturista. Kilpailukykyisen palkan sekä majoituksen huokeaan hintaan. Ja tietysti loistavat työkaverit.  Sanotaan että ihminen voi lähteä Lapista mutta Lappi ei lähde koskaan ihmisestä. Tule kokemaan tämä uskomaton yhteenkuuluvuuden tunne ja hurmaannu aidosta Lapista. Valitut henkilöt työllistyvät Enjoyn kautta. 

Tervetuloa iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top