<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Sallaan talvikaudeksi 2019-2020, Sallatunturin Tuvat

Tarjoilija Lappi 30.10.2019 ← Takaisin

Sallatunturin Tuvilla majoitut korkeatasoisissa ja kodikkaissa tuvissa. Kaikissa tuvissamme on onnistuneen loman perusvarustelu. Tarjoamme aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Lähiruoka ja aidot lappilaiset maut ovat á la carte –ravintolamme vahvuuksia. Ravintola Kielan ruokalistalla on suussasulavia tulkintoja muun muassa porosta, lohesta, siiasta ja leipäjuustosta. Kielan ilmapiiri on kodikas ja välitön. Paistinkääntäjien veljeskunta on myöntänyt ravintola Kielalle järjestön kilvet tunnustukseksi ruoan ja palvelun laadusta. Chaîne des Rôtisseurs on ranskalainen gastronominen järjestö, joka vaalii paikallista ruokakulttuuria kansallisia keittiöitä kunnioittaen.

Etsimme hienoon joukkoon tarjoilijoita, joilla pysyvät lautaset kädessä eikä sormi mene suuhun kiireisimpinäkään iltoina.

Edellytämme hakijoilta vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista asiakaspalveluhenkistä asennetta. Suurin osa asiakkaista on ulkomailta, joten suomen kielen lisäksi vähintään englannin tulee taittua, muu kielitaito on plussaa. 

Tarjoamme mainion mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään tarjoilijana, hienojen työkavereiden ja ruokatuotteen parissa. Työympäristönä on vuonna 2014 valmistunut lämpöhirsitalo jossa ravintolakin loistaa uutuuttaan. Lumisen aidon Lapin luonnon jonka hiljaisuus ja rauha ovat vertaansa vailla. Vähintään täydet tunnit ja erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoitus löytyy läheltä huokeaan hintaan. Työt alkavat marras-, joulukuun vaihteessa ja kestävät huhtikuuhuun saakka. Valitut henkilöt työllistyvät Enjoyn kautta.

Mikäli olet mielestäsi etsimämme henkilö niin ei muuta kuin hakemusta tulemaan ja siinä muuten menee vain alle minuutti. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa!

VMP ja Smile yhdistyvät henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjäksi

VMP- konserni, jonka osana myös Enjoy toimii, on yhdistymässä toisen henkilöstöpalvelualan yrityksen, Smilen kanssa. Järjestely tuo yhteen kaksi henkilöstöpalveluiden kärkiyritystä, joilla on yhdessä vahvempi markkina-asema ja entistä parempi kyky uudistaa työelämää. Yhdistyminen on strategisesti tärkeä askel molemmille yhtiöille, joka mahdollistaa panostukset digitalisaatioon ja uusien palveluiden kehittämiseen. Yhdistymisen odotetaan luovan lisäarvoa yhtiön asiakkaille, työntekijöille ja osakkeenomistajille. […]

Uutinen

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen
Back to top