Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita tilaisuuksiin Hämeenlinna, Scandic Aulanko

Tarjoilija Pirkanmaa 19.12.2018 ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia 6 eri maassa. Suomessa Scandikilla on 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla ja valikoimiin ja valikoimiin kuuluvat myös myös Scandic hotellien lisäksi Cumulus City & resort hotellit, kansainväliset Hilton hotellit ja Holiday Inn hotellit, Crowne Plaza , Indigo Helsinki Bouleward sekä Seurahuone Helsinki. Scandic Hotels on valittu vuoden 2017 sekä 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place to work tutkimuksessa.

Scandic Aulanko hakee nyt ammattitaitoisia keikkatarjoilijoita vahvistamaan heidän omaa tiimiä erilaisiin tlaisuuksiin. 

Tilaisuuden luonteet vaihtelevat kokouslounaista vaativiin istuviin illallisiin. 

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä ja koet että asiakkaiden kokonaisvaltainen viihtyminen on sinulle tärkeää työssäsi. Pidät kiireessä työskentelemistä. Työtehtävät saattavat sisältää itsenäisiä työtehtäviä , mutta myös olla osa isojakin tiimejä riippuen tilaisuuksien luonteesta. Oma-aloitteisuus ja tiimissä toimiminen onkin tärkeä osa persoonaasi.

Edellytämme 

-sujuvaa suomen kielen taitoa 

-kokemusta tarjoilijan tehtävistä

-hygieniapassia

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä joustavasti ja sopivasti omaan elämäntilanteesi mukaan, sopii myös opiskelijalle sekä lisä-ansioita haluaville. Työt alkavat heti sopivan  henkilön löydyttyä joten laitappa hakemusta tulemaan heti. 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top