Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Turkuun, Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Tarjoilija Varsinais-Suomi 29.11.2018 ← Takaisin

Etsimme asiakkaallemme Original Sokos Hotel Hamburger Börsiin tarjoilijoita erilaisiin työsuhteisiin 2019 kevääksi.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs on legendaarinen hotelli Turun kauppatorin laidalla. Hamburger Börsin sanotaan olevan tuhansien tarinoiden ja kohtaamisten talo, sillä rakennuksen historia yltää 1895 luvulle asti, jolloin toiminta on alkanut ravintolana. 

Töitä on tarjolla kaikissa Börsin ravintoloissa; Oscar Pub & Grill, Frans & Emilie, ShamrockCafe, Bar & Cafe, Börs Night Club sekä aamiaisella ja tilausravintolassa.

Oscar Pub & Grillissä tarjoillaan klassikkoruokia, Frans & Emilie -bistrossa nautitaan ranskalaisia herkkuja – turkulaisella vivahteella tietenkin. Shamrockcafe on hotellin rento ruoka- ja menopaikka, jonka avotuliuunissa paistuvat mehevät pizzat. 

Börsin ravintolat ovat auki viikon jokaisena päivänä, joten vuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Työnkuva vaihtelee sen mukaan missä ravintolassa vuoro on. 

Työntekijänä olet hyvä tiimipelaaja, joka osaa ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun ja sisäistät ketjuravintolan toimintaperiaatteen. Oma-aloitteisella ja reippaalla olemuksella saat hommat hoitumaan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Työsopimus solmitaan työntekijän ja Enjoyn välille. Töitä on tarjolla niin keikkatyöntekijöille, osa-aikaisille tarjoilijoille kuin täysillä tunneillakin. Työtunteja on sitä enemmän tarjolla mitä kokeneempi työntekijä on ja mitä useammassa Börsin ravintolassa pystyy työskentelemään. Työt alkavat mahdollisesti jo pikkujoulukaudella, mutta viimeistään alkuvuoden aikana ja jatkuvat 31.5.2019 asti tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top