Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Ylläkselle, Hotelli Ylläsrinne

Tarjoilija Lappi ← Takaisin

Vasta remontoitu, yksityinen, rauhallinen ja kansainvälisestä tunnelmasta nauttiva Hotelli Ylläsrinne sijaitsee suomen pisimpien rinteiden läheisyydessä Yllästunturin lumoavien maisemien syleilyssä. Hotelli pitää sisällään 250- paikkaisen ruokaravintolan, sekä 50- paikkaisen drinkki- ja karaokebaarin. 

Haemme hotelliin tarjoilijoita, joilla on jo kokemusta pohjalla ja ennen kaikkea asenne kohdallaan. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme työpaikan yhdessä Suomen suosituimmasta tunturista, kilpailukykyisen palkan,  sekä majoituksen huokeaan hintaan – ja tietysti loistavat työkaverit.  

Laita rohkeasti hakemus sisään ja liity iloiseen Enjoy- tiimiin.

 

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top