Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilijoita Ylläkselle kevätsesonkiin, Ravintola Tower

Tarjoilija ← Takaisin

Ravintola Tower on 2013 perustettu ruoka- ja seurusteluravintola keskellä Äkäslompolon kylää, Ylläksen tunturimaiseman syleilyssä.

Ravintolan monipuolinen valikoima koostuu pääosin kotimaisista lapin raaka-aineista. Listalta löytyvät myös aasialaisvaikutteiset annokset sekä pizzat ja burgerit. 

Etsimme ravintolaan tarjoilijoita joilla on jo aikaisempaa kokemusta tehtävistä vähintään pari vuotta. Kokemus hiihtokeskussesongissa työskentelystä on plussaa, mutta ei suinkaan välttämätöntä. 

Työt voit aloittaa vaikka heti ja palkkaus on sopimuksen mukaan. Majoitus löytyy ravintolan puolesta huokeaan hintaan.

Hae rohkeasti paikkaa ja tule kokemaan lumoava lapin kevätsesonki osana huikeaa enjoy- tiimiä.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top