Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vastaanottovirkailijoita kesäkaudelle Ikaalisiin, Scandic Ikaalisten Kylpylä

Vastaanottovirkailija Pirkanmaa ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia 6 eri maassa. Suomessa Scandikilla on 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla ja valikoimiin ja valikoimiin kuuluvat myös myös Scandic hotellien lisäksi Cumulus City & resort hotellit, kansainväliset Hilton hotellit ja Holiday Inn hotellit, Crowne Plaza , Indigo Helsinki Bouleward sekä Seurahuone Helsinki. Scandic Hotels on valittu vuoden 2017 sekä 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place to work tutkimuksessa.

 Scandic Hotel Ikaalisten Kylpylä on viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja korkeatasoista viihdettä sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Hotellissa on monta ravintolaa, kahvila sekä rento ja viihtyisä pubi. Oma iskelmä- ja tanssimusiikkiin keskittynyt ravintola Violetta vetää puoleensa tanssimusiikin ystäviä ja vakiotanssien taitajia. Viihde-iltoina parketilla pyörähdellään iskelmätaivaan kirkkaimpien tähtien tahtiin.

Etsimme nyt ammattitaitoisia vastaanottovirkailijoita kesäksi vahvistamaan heidän omia tiimejään. 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä , Opera/Scorpio-järjestelmän tuntemusta,iloista asiakaspalveluasennetta sekä sujuvaa suomen  että englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan suuressa organisaatiossa sekä mahdollisuuden monipuolisiin vastaanotontyötehtäviin. 

Työtä tarjolla keskimäärin 90 h / 3 viikossa. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa.Työt alkavat viimeistään kesäkuussa ja jatkuu elokuun loppuun asti.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top