Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoromestari Bistro Nemoon kylpylähotelli Peurunkaan

Vuoromestari Keski-Suomi ← Takaisin

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla 30 km päässä Jyväskylästä Peurunka-järven rannalla. Hotellissa on tarjolla monipuolinen valikoima liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä kattavat ravintolapalvelut.

Bistro Nemo on hotellin kylpyläpuolen sydän, jossa ruokailee tai kahvittelee vaivattomasti koko perhe. Tarjolla on kahvilavalikoiman lisäksi erilaisia salaatteja, burgereita, pizzaa, taskuja, sormisyötäviä sekä lastenannoksia. Kylpylässä asiakkaita palvelee myös allasbaari, jossa voi nauttia Bistro Nemon virvokkeista ja muusta valikoimasta.

Nyt haemme Nemoon vuoromestaria. Vastuullasi on tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, töiden organisointi, työvuorolistojen laatiminen, tilausten tekeminen, bistron viestinnästä vastaaminen ja kaikissa työvuoroissa toimiminen. Osaat käyttää myös kassaa, sillä myyt työssäsi ruuanlaiton lisäksi liikunta- ja kylpyläpalveluita sekä kahvilatuotteita.

Sinulla on vankka kokemus keittiön esimiestyöstä ja ihmisten johtamisesta. Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen moniosaaja ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Jos kolahti, laita välittömästi hakemus tulemaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top