Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoromestari Bistro Nemoon kylpylähotelli Peurunkaan

Vuoromestari Keski-Suomi ← Takaisin

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla 30 km päässä Jyväskylästä Peurunka-järven rannalla. Hotellissa on tarjolla monipuolinen valikoima liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä kattavat ravintolapalvelut.

Bistro Nemo on hotellin kylpyläpuolen sydän, jossa ruokailee tai kahvittelee vaivattomasti koko perhe. Tarjolla on kahvilavalikoiman lisäksi erilaisia salaatteja, burgereita, pizzaa, taskuja, sormisyötäviä sekä lastenannoksia. Kylpylässä asiakkaita palvelee myös allasbaari, jossa voi nauttia Bistro Nemon virvokkeista ja muusta valikoimasta.

Nyt haemme Nemoon vuoromestaria. Vastuullasi on tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, töiden organisointi, työvuorolistojen laatiminen, tilausten tekeminen, bistron viestinnästä vastaaminen ja kaikissa työvuoroissa toimiminen. Osaat käyttää myös kassaa, sillä myyt työssäsi ruuanlaiton lisäksi liikunta- ja kylpyläpalveluita sekä kahvilatuotteita.

Sinulla on vankka kokemus keittiön esimiestyöstä ja ihmisten johtamisesta. Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen moniosaaja ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Jos kolahti, laita välittömästi hakemus tulemaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top