Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoromestari Helsinkiin, Original Sokos Hotel Vaakuna

Kokki Uusimaa 24.11.2018 ← Takaisin

Original Sokos Hotel Vaakuna on Helsingin ensimmäinen käyntikortti: funkkisklassikko Helsingin sydämessä, arkkitehtuurin merkkiteos, joka hurmaa taideteoksillaan ja 50-luvun tunnelmallaan. 10. kerroksen ravintola Loisteesta aukeaa upeat näkymät Helsingin kattojen yli ja se on mainio paikka nauttia suomalaisia klassikkoruokia vuosien takaa, nykypäivään tuotuna. Vaakuna on tunnettu vieraanvaraisuudestaan ja sydämellisestä palvelustaan. 

Nyt on VUOROMESTARIN paikka auki ykköstiimissä Helsingin kattojen yllä, Original Sokos Hotel Vaakunan 10 krs. Loiste-ravintolassa!

Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivisella asenteella varustettu ravintola-alan ammattilainen ja työskentely tiimin esimiesasemassa on sinulle tuttua. Sinulle on kunnia-asia huolehtia erinomaisen laadun ylläpidosta sekä kehittyä itse työssäsi. Sinulle on selvää, että keittiötyö on asiakaspalvelua parhaimmillaan ja asiakaskokemus on aina ykkönen. Edellytät työltäsi vastuuta & tarkkuutta ja saat myös muut innostumaan kanssasi!

Edellytämme sinulta
• vahvaa alan osaamista, kokemusta á la carte-keittiöstä, tilausravintolatoiminnasta ja näyttöä esimiestyöstä 
• hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja 
• intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä 
• ammattiylpeyttä ja vastuunkantoa
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon 
• numeraaliset asiat ja erilaiset tietojärjestelmät ovat sinulle osa normaalia arkipäivää

Tarjoamme sinulle
• mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän
• ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit
• mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi
• S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut ja uramahdollisuudet
• tulospalkkiomahdollisuuden

Työaika on 112,5h / 3vko, sopimus toistaiseksi voimassa oleva.

Pyydämme lähettämään hakemuksen sekä CV:n 25.11. mennessä. 
Lisätietoja paikasta saat keittiöpäällikkö Mikko Terholta mikko.terho@sok.fi

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Extremely Nice Job Oy -Enjoy-. 

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top