Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäälikkö Helsinkiin, ravintola Kappeli

Kokki Uusimaa ← Takaisin

Kappeli on toiminut yhtenä Helsingin suosituimmista kohtaamispaikoista jo toista sataa vuotta. Tämä Esplanadin helmenäkin tunnettu ravintola kätkee sisäänsä modernin keittiön, joka loihtii nykytrendien mukaisia herkkuja terästettynä muutamilla klassikoilla. Kappelin kellarissa taas on tilaa, vaikka suuremmallekin hääseurueelle.

Tänne etsimme nyt vuoropäälikköä.

Sinun työtehtäväsi tulevat keskittymään pääasiallisesti kallan puolelle. Luvassa on oman tiimin johtamista ja varastohallintaa käytännön töiden ohella. Pidät huolta, että misa- ja tilauslistat ovat kunnossa osallistuen luonnollisesti myös itse ruoanvalmistukseen. Varmistat siis kallan puolen sulavan toiminnan.

Tässä hommassa pärjää kylmäverinen kallan taitaja. Kylmä hiki ei nouse otsallesi kiireellisen päivän yllättäessä ja tarvittaessa paistat muutaman pihvinkin. Aikaisempi esimieskokemus ei ole pakollista, kunhan taitotasosi on tarpeeksi vahvalla pohjalla ja olet valmis tarttumaan uuteen haasteeseen. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia yhdessä Helsingin historiallisimmista ravintoloista. Sinulla on hieno mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi eteenpäin kohti uusia korkeuksia.  Työt alkavat heinäkuun lopulla ja tunteja on tarjolla täydet 112,5h/3vko. Aloitat työsuhteesi Enjoy:n kanssa, mutta siirryt tulevaisuudessa talon kirjoille.

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top