<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, lounasravintola POR Pitäjänmäki

Vuoropäällikkö Uusimaa 29.9.2019 ← Takaisin

Haemme asiakasyrityksellemme POR Pitäjämäelle vakituiseen työsuhteeseen täysillä tunneilla vuoropäällikköä. POR Pitäjänmäki on menestyvä osuuskunnan omistama lounasravintola Pitäjänmäessä, missä tarjotaan päivittäin maukkaita lounaita asiakaspalvelulähtöisesti ja isolla hymyllä. Työaika sijoittuu pääosin arkisin ma-pe 06:30-18 välille.

Olet kerryttänyt jo kokemusta hieman ravintola-alalta ja hymysi ei hyydy kiireen keskellä. Aiempi esimieskokemus on toivottavaa, mutta tehtävä voi soveltua myös henkilölle jolla on vahva kokemus ravintola-alalta ja kokemusta itsenäisestä työskentelystä. Tehtäviin perehdytetään osaavan henkilöstön puolesta.

Toivomme, että kokemusta löytyisi myös lounasravintoloista ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Et säikähdä ravintolan muuttuvia tilanteita ja asiakastyytyväisyys on sinulle päätavoite. Osallistut aktiivisesti myös ravintolan operatiivisen toiminnan kehittämiseen ja laadun ylläpitoon.

Kiinnostus lounasravintolatyöskentelyä kohtaan, positiivinen työote ja asiakaspalvelulähtöisyys ovat tässä työtehtävässä menestymisen kannalta kaikista tärkeintä! Hygienia- ja anniskelupassi sinulta luonnollisesti löytyy. Alan koulutus katsotaan eduksi. Valittu henkilö työllistyy asiakkaan omille kirjoille täysillä tunneilla.

Etenemme hakijoiden kanssa mahdollisimman pian eli mikäli koet lounasravintolamaailman omaksi jutuksesi ja olet kiinnostunut esimiestöistä niin hae tätä paikkaa jo tänään! Lisätietoja antaa tarvittaessa sähköpostilla Ruusu, ruusu.toivonen@enjoy.fi tai soittele, whatsappaa tai tekstaa  0405020851 .


Hae paikkaa!

VMP ja Smile yhdistyvät henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjäksi

VMP- konserni, jonka osana myös Enjoy toimii, on yhdistymässä toisen henkilöstöpalvelualan yrityksen, Smilen kanssa. Järjestely tuo yhteen kaksi henkilöstöpalveluiden kärkiyritystä, joilla on yhdessä vahvempi markkina-asema ja entistä parempi kyky uudistaa työelämää. Yhdistyminen on strategisesti tärkeä askel molemmille yhtiöille, joka mahdollistaa panostukset digitalisaatioon ja uusien palveluiden kehittämiseen. Yhdistymisen odotetaan luovan lisäarvoa yhtiön asiakkaille, työntekijöille ja osakkeenomistajille. […]

Uutinen

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen
Back to top