Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, ravintola Molly Malones

Vuoropäällikkö Uusimaa 20.12.2018 ← Takaisin

Helsingin sydämessä Kaisaniemenkadulla sijaitseva Molly Malone’s on avattu 1994 ja valittu yhdeksi 50 parhaan irkkupubin joukkoon Euroopassa. Molly tarjoaa asiakkailleen aitoa Irlannin pubi tunnelmaa, yökerhon discosäihkettä ja huikeita live-esiintyjiä kahdessa kerroksessa, kolmen eri baaritiskin voimin.

Haemme Mollyyn vuoropäällikköä

Baarin peruskuvion on oltava sinulla hyvin hallussa, erikoisempia cocktaileja on myös hyvä osata tarvittaessa tehdä. Tärkeimpiä valtteja tässä työpaikassa on loistava ja nopea asiakaspalvelu, paineensietokyky ja vuoron sujuvuudesta vastaaminen. Kokemus työvuorosuunnittelusta, varaston hallinnasta, sekä tilausten teosta on plussaa. Työkielinä on suomi ja englanti. Anniskelupassin täytyy löytyä.

Aloittamaan pääsee vaikka heti ja tunteja on tarjolla 90-112,5/3vko, työvuorot painottuu ilta- ja yöaikaan. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään joko suoraan talon kirjoille tai alkuun Enjoylle. 

There are no strangers in Molly Malone’s only friends who haven’t met.

Hae päälliköksi alle minuutissa!

 
Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top