Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Helsinkiin, Tony’s deli

Esimies Uusimaa ← Takaisin

Tony’s deli tarjoaa klassisia italialaisia herkkuja Bulevardin varrella, Helsingin sydämessä. Täältä löytyy kaupungin suurin antipastopöytä ja aina ystävällinen palvelu.

Etsimme Tony’s delin nuorekkaaseen ja rentoon tiimiin vuoropäällikköä jatkuvaan työsuhteeseen. Vuoropäällikkönä pääset työskentelemään useiden eri työtehtävien parissa, joihin kuuluvat mm. juomalistojen suunnittelu sekä kilpailujen ja kampanjoiden toteutus, tilausten tekeminen/varastohallinta, miehityksen seuranta, tilitysten teko ja vaihtorahatilaukset, työssäoppijoiden ohjaus sekä sosiaalisen median päivittäminen. Tärkeimpänä tehtävänäsi on huolehtia asiakastyytyväisyydestä ja työyhteisön hyvinvoinnista.

Tonyn tiimissä asiakasta palvellaan ammattimaisella mutta rennolla otteella. Olet etsimämme henkilö, jos olet iloinen, joustava, reipas sekä palvelet asiakkaita lämminhenkisesti. Lisäksi sinulta tulisi löytyä huumorintajua, sillä tosikko ei tässä paikassa pärjää. Ruoka- ja juomatuotteiden (viini, oluet, drinkit) tuntemus tulee olla hallussa ja plussaa on, jos sinulta löytyy halua lähteä kehittämään juomatuotteita. Tehtävässä vaaditaan sujuva suomenkielentaito ja toisena kielenä englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työt alkavat elokuussa ja tarjolla on täydet tunnit kolmiviikkoisjaksoa kohden (112,5h/3vk). Työsuhde on jatkuva ja työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin olet osa Enjoy-perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus siirtyä Tony’s delin kirjoille.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 2: Viisi syytä valita määränpääksi Lappi

Vaikka ravintola-alan sesonkityö tuntureissa on välillä hyvinkin hektistä, mutta kyllä vapaatakin tulee toisinaan. On sitten se sydäntä lähellä oleva asia laskettelu, kalastaminen tai vaikka vain luonnossa samoilu, löytyy Lapista oivat puitteet kaikelle tälle ja niin paljolle muulle. Ottakoon Lapin lumosta kaiken irti! Pinja Hakkarainen on tuntureiden ja festareiden sankaritar vuodesta 2017. Reippaana à la carte […]

Blogaus

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus
Back to top