Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö, Hilton Meritorppa (määräaikainen)

Vuoropäällikkö Uusimaa 29.12.2018 ← Takaisin

Hilton Helsinki Kalastajatorppa on yksi pohjoismaiden johtavia kokous- ja kongressihotelleja ja on osa maailman tunnetuinta hotelliketjua Hilton Worldwidea. Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee merenrannalla luonnonkauniilla paikalla ja ravintola Meritorppa palvelee vaativaakin asiakaskuntaa viikon jokaisena päivänä. Hotellin à la carte on konstailematon, laadukas ja ajanhenkinen. Erinomainen sijainti ja loistava merinäköala antavat puitteet ja mahdollisuudet tuottaa maailman luokan palvelua.

Oletko esimies joka haluaa luoda ikimuistoisia kokemuksia yhdessä tiimisi kanssa? Haemme vuoropäällikköä Hilton Meritorppaan ajalle 1.3.19 – 30.8.19 työsopimuksella 90 h / 3 vko. Kesän kiireisimpien aikojen ollessa käsillä tunnit luultavimmin tulisivat kuitenkin olemaan 112,5 h / 3 vko. 

Tärkeimpinä työtehtävinäsi vastaat ravintolan toiminnasta vuoron aikana, toimit osana esimiestiimiä sekä omalla esimerkilläsi kannustat henkilökuntaa tuottamaan ammattitaitoista palvelua tiedostamalla Hiltonin asiakastyytyväisyyden merkityksen. Vastaat Kalastajatorpan ja Hiltonin brändilupauksen korkeasta laadusta etkä ole valmis tinkimään tästä. Työvuorot painottuvat pääsääntöisesti iltavuoroihin.

Odotamme sinulta luovuutta ja rohkeutta sekä uskallusta tarttua toimeen ikävissäkin tilanteissa. Sinulla on ravintola-alan koulutus ja useamman vuoden kokemus monipuolisista ravintola-alan työtehtävistä. Micros kassajärjestelmän tuntemus sekä tilausten tekeminen ja työvuorolistasuunnittelutaidot katsotaan eduksi. 

Työsuhde ja työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä.

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top