Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Vuoropäällikkö Tampereelle, Solo Sokos Hotel Torni, ravintola Grill It!

Vuoropäällikkö Pirkanmaa 19.1.2019 ← Takaisin

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin. 

Etsimme joukkoomme nyt salin vuoropäällikköä Grill it!-ravintolaan.

Reippaassa ja vauhdikkaassa porukassamme pääset osaksi menestystarinaa. Omaat ammattitaitoa esimiestehtävistä ja haluat johdattaa tiimin esimerkilläsi kohti menestystä. Otat luonnostasi vastuuta ja olet oma-aloitteinen. 
Sinulle on ensiarvoisen tärkeää tuottaa ainutlaatuinen asiakaskokemus vieraillemme. Viihdyt vilkkaan talomme ainaisessa hulinassa, et pelkää kiireisiä iltoja ja haluat antaa vain parastasi osana laajaa työyhteisöämme. Huomaathan, että olemme iltaravintola ja aukioloaikamme ovat sen mukaiset. 

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän.  Saat mahdollisuuden kehittää, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Saat käyttöösi myös S-ryhmän henkilöstöedut ja uramahdollisuudet jatkossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva keskimäärin 90h/3vko.

Oletko sinä henkilö, joka haluaa tuottaa elämyksiä asiakkaillemme ja tulla osaksi luotettavaa, sydämellisen rentoa ja monipuolista työympäristöä kaupungin ytimessä?

Työsopimus kirjoitetaan Sokotelin kanssa.

 

Hae paikkaa!

Sokotel panostaa rekrytointiin yhteistyössä Enjoyn kanssa

”Sokotel on jo nyt menestyvä yritys ja työpaikkana luotettava ja hyvämaineinen. Jatkossa haluamme olla se halutuin työnantaja. Liiketoimintamme kasvaa ja meillä henkilökunnalla on mahdollisuus kehittyä monipuolisissa tehtävissä, joten edellytyksiä on. Yhteistyön myötä haluamme näyttää suuntaa hospitality-alan edelläkävijänä ja yhteinen intressimme onkin kasvattaa paitsi Sokotelin ja Enjoyn, niin myös koko toimialan kiinnostavuutta. Tämä tulee lähitulevaisuudessa näkymään […]

Uutinen

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus
Back to top