Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan?
Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle.
Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä ja haluavat reippaasti omaksua sen perusteet sekä hypätä ravintola-alan duuniin kaikilla mausteilla!
Syyskuussa 2018 tarjoamme esimerkiksi seuraavat ravintola-alan koulutukset Helsingissä:
- 18.9. – à la carte- ja aamiaistarjoilukoulutus (suomeksi)
- 20.9. – breakfast service training (English)
- 25.9. – baarikoulutus (suomeksi)
À la carte- ja aamiaistarjoilukoulutus on Enjoy Akatemian järjestämä tilaisuus, jossa à la carte- ja aamiaistarjoilun perusteet käydään tarkasti läpi asiakkaan omissa tiloissa. Koulutuksessa opitaan oikeaoppiset tavat viinipullon avaamisesta ja lautasten kantamisesta kokonaisen à la carte -aseman pyörittämiseen.
Varustamme työntekijöitä oikeilla työkaluilla ja monipuolisella osaamisella sekä tarjoamme loistavat mahdollisuudet uralla etenemiseen. Myös entinen Enjoylla toimiva baarimikko on päässyt pitkälle – hänestä tuli ammattiylpeä baarimestareiden kouluttaja, joka on tulossa 25.9. Enjoy Akatemian baarikoulutukseen jakamaan baaritiskin toisella puolella tapahtuvat salaisuudet.
Baarikoulutus on ensisijaisesti tarkoitettu enjoylaisille, jotka kaipaavat lisää varmuutta ja osaamista tietyissä baaritehtävissä.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Hanna Rinne, hanna.rinne@enjoy.fi
Enjoylainen, alueestasi riippumatta ota yhteyttä omaan aluepäällikköön ja kerro halukkuudestasi päästä kouluttautumaan.
Koulutus on maksuton. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Koulutuksen suorittaneet saavat Enjoy Akatemia -suoritustodistuksen.
Olitpa ravintola-alan syttyvä tähti tai kokenut vonkale, tervetuloa sparraukseen!