Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Á la carte tarjoilija Helsinkiin, Allas Wine&Dine

Tarjoilija Uusimaa 22.4.2019 ← Takaisin

Katajanokan paraatipaikalla sijaitseva uniikki merikylpylä Allas Sea Pool tarjoaa historialliset ja henkeäsalpaavat näkymät helsingin keskustaan. Paikalliset ja kaupungin läpi kulkevat matkailijat pääsevät tunnelmallisten puitteiden ympärille, arjen luxusta keholle ja mielelle –keskellä Helsinkiä, Kauppatorin kupeessa, vuoden jokaisena päivänä.

Allas Wine & Dinen upeat merinäköalat palvelevat nälkäisiä ja janoisia aamusta iltaan! Allas Sea Pool on 1 500 asiakaspaikan ansiosta Helsingin suurin terassi.

Haemme Allas Wine&Dine ravintolaan á la carte tarjoilijaa kesäsesongille touko-elokuun ajalle, sinulla on jo parin vuoden kokemus tarjoilun saloista ja kassankäytöstä jotta pysyt hektisten kesäkuukausien kyydissä.  Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja toimelias, et pelkää nopeasti muuttuvia tilanteita ja asiakaskohtaamisissa toimit sujuvasti myös englanninkielellä sekä välität positiivista energiaa ympärillesi kiireenkin keskellä.

Työllistymällä tähän työpaikkaan, tarjoamme tunteja arviolta 100h/3vko, lisätunteja saat tehdä oman kiinnostuksen mukaan muissakin Enjoyn asiakkailla. Työsuhde on jatkuva, jolloin tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä. Kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta Altaalla tai muissa Enjoyn asiakkuuksissa.

Teemme valintoja koko rekrytoinnnin ajan, joten haethan heti.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top