Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Á la carte tarjoilija, Ravintola Suomenlinnan Panimo

Tarjoilija ← Takaisin

Ravintola Suomenlinnan Panimo sijaitsee 15 minuutin merimatkan päässä Helsingin Kauppatorin rannasta, heti Suomenlinnan päälaiturin edessä. Suomenlinnalaisella panimo- ja krouviperinteellä on ollut merkittävä rooli Suomen oluthistoriassa ja Panimo ravintoloineen jatkaa tätä perinnettä edelleen. Panimoravintolan ruokatuotteeseen vaikutteita antavat linnoitussaaren historian skandinaaviset ja venäläiset perinteet, jotka on yhdistetty klassiseen, mannermaiseen keittiöön. Tyylimme on konstailemattoman krouvia, laatu ja maku ovat keittiön prioriteettilistalla kärkisijailla.

Etsimme ravintola Suomenlinnan Panimoon tarjoilijoita kesäkaudelle 2019. Tarjoilijana vastaat vieraiden viihtyvyydestä ja haluat luoda ikimuistoisia asiakaskokemuksia. Työ on vuorotyötä ravintolan aukioloaikojen puitteissa, niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa ruoka- ja juomatilausten vastaanottamista, tuotteiden suosittelua sekä kassatoimintojen hallintaa. Panimoravintolassa saat olla oma itsesi ja palvella asiakkaita rennolla otteella. Olethan á la carte tarjoilutaitoinen ja puhut englantia. Sinulta tulee löytyä voimassa oleva hygienia- sekä anniskelupassi. Eduksi katsotaan olut tuntemus sekä muu kielitaito.

Työsuhde on määräaikainen 1.5.- 31.8.2019 (112,5h/3vk) ja työsopimus tehdään Enjoyn kanssa. Tulet olemaan osa Enjoy perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top