Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Á la carte tarjoilija, Scandic Simonkenttä, ravintola Más

Tarjoilija Uusimaa ← Takaisin

Ravintola Más on Scandic Simonkenttä -hotellin tunnelmallinen ravintola, joka yhdistää Iberian nimeminaan keittiön sekä pohjoismaalaisen ruokatyylin ja tarjoaa lähellä tuotetuista laadukkaista raaka-aineista tehtyjä makuelämyksiä.

Másin tarjoilijana vastaat vieraiden viihtyvyydestä ja haluat luoda ikimuistoisia asiakaskokemuksia. Työaika painottuu iltaan ja á la carte tarjoilijana työtehtäväsi sisältävät muun muassa ruoka- ja juomatilausten vastaanottamista, tuotteiden suosittelua sekä kassatoimintojen hallintaa. Másissa saat olla oma itsesi ja palvella vieraita yksilöllisesti ammattimaisella otteella. Olethan á la carte tarjoilutaitoinen ja puhut englantia. Eduksi katsotaan viinituntemus sekä muu kielitaito.

Tarjoamme jatkuvan, osa-aikaisen työsuhteen (90h/3 viikkoisjakso) ja työsopimus tehdään Enjoyn kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tulet olemaan osa Enjoy perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä. Lisäksi voit tehdä keikkaa muissa hotelleissa ja ravintoloissa laajalti pääkaupunkiseudulla. Myöhemmin on mahdollista siirtyä talon kirjoille. 

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top