Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

À la carte -tarjoilijoita joulukaudelle 2018 Helsinkiin, Ravintola Lasipalatsi

Sali Uusimaa ← Takaisin

Lasipalatsin rakennus on valmistunut jo vuonna 1936 ja Ravintola Lasipalatsi oli 30-luvulla aikansa näyttäytymispaikka ja suosittu ruokaravintola Helsingin keskustassa.

Tälle päivälle asti Lasipalatsi on pysynyt tunnettuna helsinkiläisten ja kauempaa tulevien kohtaamispaikkana jossa nautiskellaan ystävien ja perheen kanssa runsaasta kahvilavalikoimasta, lasit viiniä katsellen kaupungin vilinää tai tunnelmallista illan viettoa à la carte ravintolassa jossa tarjolla aina kotimaisia klassikoita ja kauden herkkuja silloin kun ne on parhaimmillaan.

Haemme à la carte osaajia Lasipalatsin ravintolan kiireiselle pikkujoulukaudelle jossa tunteja tarjolla kolmiviikkoisjaksolla 90-112,5h. Vastaat osaamisellasi asiakkaiden illanvieton onnistumisesta, nautit ihmiskohtaamisista ja hymysi tarttuu asiakkaisiin. 

Työ edellyttää ahkeraa asennetta joulukauden kiirellisyyden vuoksi ja työpäivien pituus voi vaihdella. Lisäksi sinulla on jo kokemusta à la carte tarjoilusta ja perus etikettitaidot hallussa, plussana kiinnostus ruokaan ja viiniin. Sinun ei tarvitse olla pitkän linjan tekijä, asenne ratkaisee ja talon tavat opetetaan. 

Työt alkavat tähän tehtävään loka/marraskuun alkupuolella ja jouluun asti riittää hommia. Tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajaltasi urasi kehittämisessä. Voit työllistyä kirjoillamme jo ennen syksyä ja mahdollista on että työsi Lasipalatsissa saavat jatkoa vielä pikkujoulukauden jälkeenkin.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top