Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Aamiaistarjoilija Espooseen, Hanasaareen

Aamiaistarjoilija Uusimaa 29.5.2018 ← Takaisin

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus; saaristomerellisiä upeita puitteita sekä nimekkäiden pohjoismaalaisten suunnittelijoiden designia henkeäsalpaavalla merinäköalalla. Haemme hymyilevää ja edustavalla palveluasenteella olevaa aamiaistarjoilijaa varmistamaan kongressihotellin ja kulttuurikeskuksen vieraiden onnistunut päivänaloitus.

Työnkuvasi on pitää huolta aamiais- ja lounasasiakkaiden viihtyvyydestä, monipuolisia avustavia tehtäviä mm. buffapöydän siistinä pitoa, lautasten blokkaamista ja oman osaamisen sekä halukkuuden mukaan aamiaissalin avaaminen ja kassanlasku.

Tässä tehtävässä pärjäät jos suomenkielen lisäksi taittuu asiakaspalvelu englanti tai ruotsi. Viihdyt ihmisten parissa ja olet spontaanin oma-aloitteisesti palvelemassa asiakasta ennen kuin ehtii kaivata henkilökuntaa. 

Aikaa jää nauttia myös vapaa-aikana kesäkeleistä nimittäin työaikasi sijoittuu 6.30-15 välillä arkisin ja tarvittaessa viikonloppuisin. Hyvälle ja innostavalle tekijälle tunteja kesänkin jälkeen ja mahdollisuus kehittyä Enjoyn kirjoilla muihinkin tehtäviin.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top