Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Aamiaistarjoilija Original Sokos Hotel Vantaalle

Aamiaistarjoilija Uusimaa 25.7.2018 ← Takaisin

Vantaalla tapahtuu viikon jokaisena päivänä! Sokos Hotel Vantaa on julkisen liikenteen yhtymäkohdassa sijaitseva monipuolinen tapahtuma- ja viihdehotelli josta löytyy jokaiselle jotakin, kaipaat sitten levollista ja pitkää aamua ennen liikematkustusta, kaveriporukan kanssa railakasta viikonloppua yöelämän musiikin tahtiin tai mitä tahansa siltä väliltä. Hotelliin haetaan nyt aurinkoista ja hymyilevää aamiaistarjoilijaa.

Hotellivieraat tapaavat sinut ensimmäisenä aamulla, luot heille onnistuneen aamiaiskäynnin ulospäinsuuntautuneella asenteella ja pidät palvelunlaadun korkealla. Tässä työssä ylipirteydestä ei ole haittaa, hymysi on herkässä asiakaskontaktissa ja energiasi pysyy yllä koko työvuoron ajan. 

Kolmiviikkoisjaksolla tunteja tulee olemaan noin 90h, työaika sijoittuu klo 6-14 välille ja työvuoroja voi sijoittua viikon kaikille päiville. Suomenkieli on välttämätön koska hotelli on kotimaanmatkailun suosiossa.

Sinulla ei tarvitse olla työstä aikaisempaa kokemusta, matkan varrella opit ja koulutamme kaiken tarvittavan. Hyvä asenne ja asiakastyytyväisyys on sinulle prioriteetti yksi. Työ voi olla ajoittain hektistä ja asiakaspalvelusi pysyy silti tasalaatuisena.

Työsuhde on jatkuva ja tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajaltasi urasi kehittämisessä. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top