Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Aamiaistarjoilijoita kesäksi Tampereelle, Scandic Hotel Rosendahl

Aamiaistarjoilija Pirkanmaa 29.4.2019 ← Takaisin

Scandic Hotel Rosendahl on viihtyisä kokoushotelli  Pyynikin kauniissa luonnonympäristössä Pyhäjärven rannalla, kuitenkin lähellä Tampereen keskustaa. Etsimme nyt hotelliin iloisia aamiaistarjoilijoita kesäksi 2019.

Odotamme hakijoilta kokemusta aamiaistarjoilusta, iloista ja pirteää asiakaspalveluasennetta,suomen kielen sujuvaa taitoa sekä hyviä työkaveritaitoja.  

Kesällä asiakaskuntaa ilostuttaa lukuisat lapsiperheet, joten osaathan palvella iloisesti mýös pikku-asiakkaitakin.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden mukaviin henkilöstöetuihin.

Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa

Työt alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan joten pistäppä hakemusta tulemaan.

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top