Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

A`la carte tarjoilija Helsinkiin, Radisson Blu Seaside

Tarjoilija Uusimaa 20.10.2018 ← Takaisin

Stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on uudenlainen hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä. Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Naapurustosta löytyyy kaikki modernin kaupunkikulttuurin osaset; design-korttelit, uudenlainen kaupunkirakentaminen, bisneskeskittymät, kulttuuri, Hietalahden maineikas Kauppahalli ja kirpputoritunnelmat. 

Etsimme Bistro Gimis ravintolaan a`la carte tekijöitä.

 

Bistro Gimis hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Gimiksen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma. 

Gimiksen tarjoilijana sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja a`la carte tarjoilusta. Asiakas tulee sinulle aina ensin, ja hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja asenteesi on kohdallaan. Asiakaskohtaamisissa toimit sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä. Hygienia – ja anniskelupassi löytyvät sinulta ennestään.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön meren äärellä kansainvälisessä ympäristössä. 
Tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat lisäksi täyden tuen työnantajaltasi urasi kehittämisessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja jatkuu toistaiseksi. Työ tulee olemaan iltatyötä, ja tunteja on keskimääräisesti tarjolla n.70h/3vko.

Oletko sinä etsimämme asiakaspalvelija joka haluaa tarjota asiakkaille elämänsä ravintolakokemuksen? 

 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top