Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

A´la carte tarjoilija Helsinkiin, Scandic Hotel Park

Tarjoilija Uusimaa 27.10.2018 ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia 6 eri maassa. Suomessa Scandicilla on 70 hotellia 31 paikkakunnalla. Scandic Hotels on valittu vuoden 2017 sekä 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work – tutkimuksessa.

Scandic Hotel Parkin ravintola Famu huokuu lämminhenkistä ja tyylikästä tunnelmaa jossa hotellivieraat pääsevät nauttimaan pohjoismaisesta ja eurooppalaisesta ruokakulttuurista. Etsimme a´la carte tarjoilijaa vahvistamaan Famun tiimiä, työvuorosi painottuvat pääsääntöisesti väli ja iltavuoroihin. Famun tarjoilijana sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, a´la carte tarjoilusta, kassankäytöstä ja hymysi valloittaa kiireenkin keskellä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja asenteesi on kohdallaan, asiakaskohtaamisissa toimit sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä. 

Työtunteja on tarjolla noin 60-90h/3vko, voit halutessasi laajentaa osaamistasi myös hotellin kokousosastolle jolloin saat tehtävästä monipuolisemman. Hotellissa on 16 inspiroivaa kokous- ja juhlatilaa, tilaisuudet voivat olla kokouskahvituksista vaativiin istuviin illallisiin.

Tarjoamme jatkuvan työsuhteen Enjoyn kirjoilla josta saat kaiken tarvitsemasi tuen ja autamme kehittymään urallasi, työllistymällä tähän tehtävään ansaitset myös Scandicin upeat henkilöstöedut. 

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top