Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baarimestari Turkuun, ravintola Tårget

Baaritarjoilija Varsinais-Suomi 30.9.2018 ← Takaisin

Loistavalla paikalla Turun Vähätorilla sijaitseva, upean terassin omaava Tårget hakee ammattitaitoista baarimestari-tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tårgetissa yhdistyy mukavalla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jossa kenties vahvimmin näkyvät pohjoismaiset vaikutteet. Muut vaikutteet tulevat niin Italiasta, klassisesta ranskalaisesta keittiöstä, kuin moderneista kansainvälisistä ruokatrendeistä. Viinit ovat tärkeä osa Tårgetin toimintaa ja ravintolalla on erinomaisen kattava ja monipuolinen viinilista, josta erilaisille mauille ja annoksille löytyy aina sopivat parit. Tårget hakee riveihinsä ammattitaitoista baaritarjoilijaa, joka voi tarvittaessa siirtyä avuksi myös ruokatarjoiluun.

Vastaat omalta osaltasi asiakaspalvelun ja tarjoilun sujuvuudesta. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja olet luonteva asiakaspalvelija. Sinulla on sekä hygienia- että anniskelupassi ja viini- sekä baariosaaminen hallussa.

Haussa on ekstratyöntekijä tai vakituinen. Mahdollisuus myös siirtyä Tårgetin omille kirjoille. Työt alkavat syksyllä tai pikkujoulukaudella.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top